Evenementen & acties

Grote startmanifestatie voor het Icoon van Wouw

Op zaterdagavond 17 september 2016 organiseerde de Stichting Behoud Lambertuskerk in de kerk een grote startmanifestatie van de actie voor het behoud van het Icoon van Wouw. Ook de komende generaties verdienen een markant gebouw in het hart van het dorp.

Tijdens deze startmanifestatie was er volop informatie over de actie (interviews, films) en waren er optredens van muzikanten (malletkorps Oranje, saxofoonkwartet Oranje, Lambertuskoor, zangeres Julia Schutte) en aanstekelijk cabaret van Wouws Bont.

Aan het eind van de avond was er een grote gratis loterij met prachtige prijzen waarvoor de loten in september huis aan huis in Wouw zijn verspreid.

Alle bezoekers aan de manifestatie maakten kans op prachtige prijzen, zoals: gereedschapskist van Toontje Machielse, 2x 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Wouw en een batavus fiets van Wil Rullens.

Ook was er op de avond gelegenheid om je in te schrijven als Vriend van het Icoon van Wouw. Na afloop van het programma kon je bij een van de vrijwilligers terecht.