Evenementen & acties


Nieuw Nijmeegs Kamerorkest

Zaterdag 25 november 2017

Op zaterdag 25 november wordt in de Lambertuskerk te Wouw een concert gegeven, rondom het thema wijn, door het Nieuw Nijmeegs Kamerorkest onder leiding van Arjan Tien en met medewerking van solist Maria du Toit, klarinet. Er worden vier stukken gespeeld waaronder de Italiaanse symfonie van Mendelssohn. Het evenement wordt georganiseerd door Kiwanis. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Behoud Lambertuskerk ‘Het icoon van Wouw’.

Kaarten kunt u bestellen via info@icoonvanwouw.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en het aantal kaarten. Ook zijn ze in de voorverkoop te verkrijgen bij Primera van Geel en café In Den Veehandel te Wouw.

Ontvangst vanaf 19.45 uur. Aanvang concert is om 20.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 per stuk en tot en met 15 jaar € 7,50 per stuk (inclusief 2 consumpties).

Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL02RABO 0307 5113 59 t.n.v. Stichting Behoud Lambertuskerk. Deze kaarten zullen dan klaarliggen in de kerk op de avond van de uitvoering.

Graag tot ziens op 25 november!

Het Icoon van Wouw wordt mede mogelijk gemaakt door: