Hoe kunt u helpen om het Icoon van Wouw in stand te houden?

Op deze pagina treft u de diverse mogelijkheden aan om ons initiatief te steunen.


 

Doneer eenmalig of word Vriend van het icoon

 

Doneer direct online

Via onderstaande knop kunt u direct online een willekeurig bedrag sponsoren. Als u voor een periodieke betaling kiest, kunt u een 'vriend van het Icoon' worden!

U kunt ervoor kiezen eenmalig (via bijvoorbeeld iDeal of CreditCard) een donatie te doen. Dit kan al vanaf € 5,-.

Kiest u echter voor een periodieke betaling van € 50,- per jaar mag u zich “Vriend van het Icoon” noemen. Voor een bedrag van € 100,- per jaar bent u “Zilveren vriend van het Icoon” en voor een bedrag van € 150,- per jaar wordt u een “Gouden vriend van het Icoon”.

Wilt u jaarlijks dit initiatief steunen? Kies dan in de donatiemodule bij 'Betaalmethode' voor 'Sepa: Doorlopende machtiging'.
Let wel, pas vanaf € 50,- per jaar mag u uzelf "Vriend van het Icoon" noemen!

Doneer nu!

...Of meld uzelf aan via het inschrijfformulier.

Als u liever géén online betaling doet, kunt u er ook voor kiezen om "Vriend van het Icoon" te worden middels een inschrijfformulier.

In dit geval kiest u voor een periodieke betaling van € 50,-, € 100,- of € 150,- per jaar en mag u zich “Vriend van het Icoon”, "Zilveren Vriend van het Icoon" of "Gouden Vriend van het Icoon" noemen.

Download het inschrijfformulier via onderstaande knop. Het inschrijfformulier is een Word-bestand en kunt u digitaal invullen óf uitprinten en invullen.

Nadat u het formulier zo volledig mogelijk heeft ingevuld, kunt u het afgeven bij ons (Bieakker 15 te Wouw óf Torenplein 1A te Wouw) of mailen naar info@icoonvanwouw.nl.

Download het inschrijfformulier
 

Word Sponsor van het icoon

Wilt u als bedrijf sponsor worden van het “Icoon van Wouw”. Dat kan!

Voor € 250,- per jaar mag u zich sponsor noemen en zullen wij daar in overleg met u op gepaste wijze reclame voor maken. Wilt u op andere wijze als bedrijf ons Icoon steunen neem dan gerust contact met ons op. In overleg met u zullen wij nagaan of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Neem contact met ons op of doneer direct via onze online donatiemodule.

Sponsor nu! Neem contact met ons op!
 
 

Andere vormen van Ondersteuning

De Stichting Behoud Lambertuskerk heeft nog andere plannen in voorbereiding om steun te bieden aan het “Icoon van Wouw”.

Op deze website zullen deze plannen bekend worden gemaakt als deze verder zijn uitgewerkt. Heeft u zelf een goed idee? Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op!